Tomas Burvall  |  Meriter  |  VM Guld 2007  |  DISCipliner  |  Foton  |  Kontakta mig  |  Om om:et som ger guld  |  Surftips  |  Gästbok  |  Sponsorer 

HOME»

 

Nyheter

2013-07-28

VMguld i både discathon och i Overall. Det känns helt underbart att få lyckas på hemmaplan. Efter allt slit och skador lyckades jag efter en skakig inlening bryta ihop och komma igen. Det blev längdfinal med fina kast 169 och 167 m. DDC-silver med Conrad Damond.

Stina ställde upp i tre grenar och tog tre medaljer. SCF-brons med nytt personrekord på 8.25 sek. Längd-silver på 108 m och med 111 m i försöken. Endast en meter från guldet. DDC-VM-silver med Regina.

Efter Discathonfinalen, vinst med 1 sek

SCF-brons medaljören

Prisutdelningen

Over-all guld, på banketten

DDC-silvertjejerna.

 

 

2011-10-10

Det har varit en fantastisk sommar med VM silver för mig i SCF och VMguld för Stina i längd och ett VMbrons i DDC. Världsmästerskapen gick i Ft Collins några mil norr om Denver. Härligt väder och bra stämning. Det var en bonus för oss för vi har varit i Ecuador och bland annat lärt ut frisbeesport under ett halvt år. Vi tränade mycket men det var en annorlunda uppladdning.

 

2010-07-07

Ljumsken fortsätter att krångla. Jag har varit på en magnetröntgen som visade att det kanske var brosk på höftkulan. Nu ska jag iväg på en skelettröntgen för att kolla mer exakt. Känns segt att bara fortsätta rehabträna. Ryggen känns bättre i alla fall. Har börjat köra lite ddc. Det är kul.  Lillis och Klasse undviker en dubbel snyggt.

 

2010-02-03

Hade kommit igång med hyfsad träning och inte för hög smärta men nu har jag sträckt ljumsken och så har hugen i ryggen börjat komma tillbaka så det är tråkigt. Hoppas att det vänder igen.

 

2009-11-13

Enligt resultaten från den nya magnetröntgen som gjorde den 30 september så ser läkningen av diskbråcket riktigt bra ut. Inga ärr utan fint läkt. Det problem som nu kvarstår att smärtan är kvar och ökar vi belastning. Det är något som förbryllar läkarna och expertis ska tillfrågas. Det är något som fortfarande triggar nerven att ge ut smärta.

Jag kommer nu att öka träningen för att se hur höt smärtan går. Givetvis kommer jag inte att låta det gå så högt utan jag ökar försiktigt. Jag kommer också föra en tränings och smärtdagbok för att se utvecklingen.

 

 

2009-07-06 till 2009-07-12

VM-guld till Sverige. VM i Jacksonville blev en lyckad tävling för Sverige. Stina Persson tog 4 guld och 3 silver(se texten på sida 1). Regina Olnils tog ett silver i DDC. Tomas Jonasson tog ett brons i längd, Sebastian Brandtberg tog ett guld i längd(179m). Mikael Zewgren kom 8 i discathon och 14 totalt. Jag kom 5 i presision och vann i masterklassen. Johan Josjö tog brons i DDC med David Hesleberth. Vidare vann Jonatan Branthberg discathon i juniorklassen och Oskar Grundstström silver i längd (137m) i juniorklassen.

 

 

2009-04-25

Är ute och försöker få tag på sponsorer som vill hjälpa till lite. Många bäckar små blir en helt VM-biljett hoppas jag. Är du sugen på att hjälpa till är det bara att höra av dig.

Annars går träningen framåt. Konditionspass varvat med teknik. I dag tränade jag intervaller med vattenväst med resultat på 180 i puls.

 

 

2009-04-07

Nu är det bestämt, Det blir VM 2009 i Jacksonville, Florida. Jag är i så pass bra form efter ryggoperationen att jag kommer åka dit för att ta medaljer i Precision. Det kan bli fler grenar men nu är det en gren som är klar. Spännande:-) Däremot är jag med i truppen men inte i landslaget. Vilket betyder att jag inte får några pengar från förbundet. Nu gäller det att hitta lokala sponsorer.

Vi som är med i truppen från Bollnäs är Stina Persson, Regina Olnils, Mikael Zewgren och jag.

 

 

2008-10-23

I mitt jobb där jag har frisbeesport för ungdomar med funktionsnedsättning var vi med i Gävle Dagblad, Bollnäs Nytt, SR Gävleborg och TV4 Gävle-Dalarna. (klicka för att komma vidare)

Det var den första tävlingen i Sverige för personer med funktionsnedsättning som var sanktionerad.

Anders tar i så det knakar!!!

 

 

2008-09-07

Fick ett mejl från redaktören på DN om dom fick ta med en bild från min hemsida. Dom skulle skriva om udda världsmästare. Visst sa jag, men jag var inte tillräckligt udda för en artikel. Det blev det istället om Världsmästaren i bordshockey, motorsågning och barbershop. Däremot blev det en liten bild:-) sidan 31

 

2008-09-04

Glassen i Söderköping är enorm och enormt god. Stina och jag var på en minisememester och kollade på SM i Norrköping och åkte till Söderköping och åt glass... två gånger :-) MUMS! I DDC vann Dieter och den fantastiske Fredrik Celinder. Sebastian Brandtberg (den lilla killen) vann Allrounden. Stort grattis till er alla.

Min rehab går långsamt framåt. Två steg fram och et tillbaka. Har provat lite löpning i vatten med väst. Det fungerade okej.

Mums med glass. Blå kolsyreis ligger under min glass och bolmar upp. Glassen heter Vesuvius!

 

2008-06-07

Elitidrottspriset 2007 Berörd och stolt!

Jag har fått Bollnäs Elitidrottspris och känner mig överraskad, rörd och mycket stolt. Att bli erkänd för att blivit världens bästa frisbeesportspelare 2007 och en ambassadör för Bollnäs och frisbeesporten.

Priset var blommor, diplom, lunch och 8000 kronor som delades ut på ett fullt Brotorg den 7 juni av Anita "Blomman" Blomqvist. Eftersom jag tyvärr var på avslutning för min 3-åriga psykosyntesutbildning kunde inte jag vara med och ta emot priset. Så jag skickade den eminenta Stina Persson i mitt ställe :-)

 

2008-05-21

Diskbråck gav discbrott

Så var säsongen över innan den hade startat.

Jag var i Östersund och firade min lillebrors 25årsdag när jag den 4 maj inte kunde gå. Det strålade något fruktansvärt ut i vänster ben. Från att varit okej ena dagen till att inte kunna gå den andra. Bara jag spände magen höll jag på att svimma. Tänka bara när man ska gå på toa och ...   ont. Det var bara att åka in på akuten för att konstatera ett diskbråck.

Iproppad med smärtstillande skickade dom mig till mitt landsting för vidare behandling. En magnetkamera visade på ett rejält diskbråck och "akut" operation. Liggtaxi till akademiska sjukhuset i Uppsala för att ligga stand-by för operation. Efter några dagar blev det min tur och dom gick in med en micrometod. 4 cm snitt 5 cm in i ryggen, flytta undan nerverna och göra rent. Bort med bråcket. Det var en mer komplicerad operation än dom trott men den gick bra. Dom fick hålla på längre och hålla undan nerverna en längre tid. Jag tror operationen höll på mellan 1 och 1,5 timmar.

Nu är jag hemma och sjukskriven i två månader. Långsam läkning. När jag låg och inte kunde gå blir man liten. Jag längtade verkligen efter att bara kunna gå ett varv runt sjön vågen(1900m).

Nu är det eftertanke och rehab som gäller. Jag håller tummarna att jag blir helt bra igen.

Kolla Ljusnans artikel www.ljusnan.se/frisbeeskada

Ovan: Nyopererad med händerna fulla med nålar.
Och sen dagen efter.

Nedan ses diskbråcket från magnetkameran.

 

 

2008-01-24

Med i Sveriges Radio och göra en tavla..

Förmiddag i SR Gävleborg har idrottsprofiler som får komma och bli intervjuade under en halvtimme. Samtidigt ska dom måla en tavla. Senare i vår auktioneras tavlorna ut och pengarna går till Rädda Barnen. Så passa på att bjuda på frisbeetavlan då, om inte Bukowskis bjuder högst ;-)

Du kan gå in och lyssna på intervjun på: http://www.sr.se/cgi-bin/gavleborg/program/artikel.asp?-ProgramID=282&Artikel=1850843

Det handlar förstås om frisbee. VM, sporten och frisbeeprojektet.

 

2008-01-02

Med i Sportspegeln

Sportspegel berättade och visade bild på några av årets världsmästare så glömde dom inte frisbeesporten. En snutt på 4 sekunder var vi med.

Kolla på Sportspegel 30/12 2007 och 22.30 minuter in i inslaget.  http://www.svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/

index.jsp?&d=80496&lid=puff_712372

 

 

2008-01-01

Med i Aftonbladet.

När Aftonbladet listade Sveriges 100 hetaste idrottare kom jag på 94 plats. Mycket kul tycker jag. Det kanske inte låter så bra men Malin Baryard kom 99 och Björn Lind, Peter Forsberg, Lars Frölander, Christian Olsson mfl åkte ut från listan.

 

2007-11-27

Med i SVT.

Frisbeeprojektet varmed i SVT. Ett bra inslag gjordes om projektet. Här är några rader från inslaget:

     I ett projekt ska Tomas Burvall lära ut frisbeesporten till    barn och ungdomar med funktionshinder i Gävleborg. Projekt sträcker sig fram till 2009.
- Jag tycker att det är svårt att få till kasten, men det är roligt, säger Josefin Bylehn som deltar i projektet.

Titta också på inslaget på den här länken:

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33557&a=-984441&lid=senasteNytt_363745&lpos=rubrik_984441

 

 

2007-11-05

Många SM-medaljer till Bollnäs blev det!

Under året blev det en fin skörd för Bollnäs. Den bästa genom tiderna kan det vara. Micke Zewgren tog sin första SM-medalj när han vann ett brons i totalen, Over-all. Micke Hansson knep också sin första SM-medalj med ett brons i SCF. Regina ett Guld i DDC (med Stina). Stina plockade många medaljer: Guld i Discathon och DDC (med Regina), Silver i SCF och Längd (96m) och Brons i Golf.  Själv fick jag medaljer i alla grenar utom DDC där jag och Tossen kom 4:a. Annars blev det Guld i SCF, Discathon och Golf, Silver i Fristil och Brons i Längd(154m). Alltså: sammanlagt 13 medaljer, inte illa!!!

 

2007-07-27

VM-guld och VM-brons till bollnäs.

Bilder och dagbok som Micke Zewgren skrev finns på länken här: Mickes VMdagbok!

Och resultat och arrangörens korta VM-dagbok+ lite bilder finns på  http://web.mac.com/tmbanzai/iWeb/

 

2007-06-27

Nu är VM i Itacha New York snart här och vi åker den 2 juli, VM är 9 juli till 14 juli. Vi som ska dit och försvara Bollnäs och Sveriges färger är Mikael Zewgren som hoppas mest på DDC och längd, han är lite mer tveksam på fristilen. Stina Persson som sattsar på DDC och discathon mest och jag som har varit skadad till och från men är i hyfsad form ändå och hoppas att det går så bra som möjligt i alla grenar.

Om du är sugen på att följa hur det går så är länken till VM http://web.mac.com/tmbanzai/iWeb/

 

2007-05-27

Det var SM i discathon fristil i Mönsterås. Stina lyckades ta SM-guld. Grattis!!! Hon hade en kamp i finalen mot en tjej i juniorlandslaget i ultimate med ruggig kondis. Men som ni vet är inte kondis allt i discathon, det gäller att kunna sina rollers och det kunde Stina.

Själv lyckades jag vinna discathon på taktik. Jag väntade ut att mina motståndare skulle begå misstag och då gick jag om. I fristil kom jag tvåa med Dieter. Stina hade ingen att tävla med så hon kunde tyvärr inte ställa upp.

Det tävlades också i DDC där jag och Tossen van före Dieter och Renius och bronset knep Zewgren och Bengtsson. Zewgrens andra tredje DDC-medalj. Grattis!!!

 

2007-05-17

Jubileumsfesten blev mycket lyckad tycker jag. Ultimate på Kolgår´n för att ha trerättersmiddag på kvällen. Brajan, Lillis och Lunda hade modeshow som vållade skrattsalvor. Gamla filmer rullade som både beundrades och som det skrattades till. Prisutdeling för både det ena och andra som vi gjort. Vår senaste medlem Ronny från USA fick en Sverigekeps. Jag har gjort en 4 minuters bildspel från kvällen och forna dagar. Klicka här... och du vi syns 2012.

 

2007-04-25

Nu är det klart. Det blir 20årsjubileum för Bogus. Det kommer att bli den 7 maj klockan 18. Anmäl dig snabbt. För mer information klicka här. Eller klicka på Gästbok.

 

2007-04-19

Min ljumskskada håller på att läka fint och träningen fortsätter. Frisbeeprojektet på Höghammar går också bra. Jag har lagt en ny frisbeegolfbana där och startat en frisbeegrupp på tisdagar mellan klockan 16 och 17.

 

2007-03-29

Jag har glädjande blivit uttagen till landslaget och nu har jag börjat köra igång på allvar. Det har kommit några nya spännande discar som ESP Avenger och Comet så börjar laddning till VM. Det går 5 timmar väster om New York i en liten stad som heter Ithica.

Jag har även börjat på mitt nya jobb där jag lär ut frisbeesport till personer med funktionshinder. Under en av lektionerna på Höghammar var det en kille som naturligt kastade längre upside än jag. Imponerande. Får se om jag kan få honom att börja spela mera.

www.frisbeeprojektet.se

 

2006-12-27

Det var ett gäng tuffa killar som hade sin jullovsträning på skolans sporthall. Jag blev ditbjuden för att visa frisbeesport och tackade ja. Det var hårda kast och killarna var mycket duktiga. På bilden får jag hjälp att göra en chestroller av Edvin. Och på den stora bilden är det hela tuffa gänget.

 

 

2006-09-24

På Höstkastet i Kalmar gjorde Bollnäs bra ifrån sig. Stina Persson vann DDC och jag lyckades vinna en sudden death om bronset i discgolfen. Fredrik Celinder och jag spelade för övrigt mycket bra i ddc.

 

2006-08-06

SM-GULD, sm- guld, sm-guld. Det gick hela vägen och känns helt otroligt skönt. Att jag lyckades försvara totalsegern från förra året var en härlig känsla och något över mina förhoppningar. Jag trodda på ddc och discathon vilket jag vann discathon och silver i ddc. Men ett brons i längd på 153 meter och brons i fristil var bonus.

Att sen dessutom Stina Persson lyckades ta silver i all-round var fantasiskt. Mycket bra jobbat. Hon tog silver i discathon och guld i ddc. Även brons i längd på personliga 94 meter och brons i scf och guld i fristil.

Magnus Hansson kom till final i golf och kom femma där. Micke Zewgren missade discathonfinal med en sekund och Micke Hansson missade scf final när discen slank ur handen i trc-semifinalen.

 

2006-07-25

Träningen har gått bra och jag tränar discathon och ddc hårt. Coachar även Stina Persson för att lyckas på SM. Jag tror på medalj i dom grenarna för mig.

 

2006-06-06

Den andra tourtävlingen gick också fint. En total andra plats efter att ha gått till final i precision på 18 träff, men kom tvåa i finalen. Fredrik Celinder och jag kom fyra i ddc och jag kom trea i golf. Klart godkänt. Bådar gott inför kommande SM. 

 

2006-05-22

Det har gått bra på årets första sverigetourtävling. I Stockholm var jag med och kom trea med Fredrik Celinder i ddc, trea i längd och två i scf. Det räckte till en total andra plats.

 

2006-04-25

Det har varit ett tag sedan jag fixade med sidan, men jag har ändå tränat på. I år blir det inte 100 procent satsning. Alltså inte 40 timmar i veckan men ändå minst 10 timmar i veckan. Ska ändå kunna konkurrera om det går bra på tävlingarna och SM.

 

2005-10-19

Årsbästa på ett varv runt sjön Vågen. Den är 1900m, svagt kuperad och tiden blev 6.54 vilket är en kilometertid på 3.37. Löphastigheten varierade mellan 16,5 och 21 km/h. Inte världens bästa tid (1994 sprang jag på 6.19) men jag är ändå mycket nöjd.

............................................................................................................

2005-10-10

Det slogs hela 7 Världsrekord på Bollnäs Open med Minidisc (BOmM) den 10 oktober 2005. Se vilka slängningar jag och Lillis gör :-)

MTA(maximum time aloft)

Mikael Hansson i klassen +35 år på 7,03 sekunder

TRC (thorw run catch)

Tomas Burvall i openklassen på 41,5meter

Mikael Hansson i klassen +35 år på 20,45meter

SCF(self caught flight)

Tomas Burvall i openklassen på 90,5poäng (8,91 sek x 5,5 + 41,5)

Mikael Hansson i klassen +35 år på 51,25poäng (5,6 sek x 5,5 + 20,45m)

Rollerlängd

Tomas Burvall i openklassen på 78,5 meter

Precision

Magnus Hansson på 10 träff

Annat noterbart är längdresultatet på 98m av Tomas Burvall, bra men 26m kort om världsrekordet. Ett europarekord i MTA på 8,91 sekunder.

............................................................................................................

2005-09-16

Nya rekord på KM i Bollnäs/Söderhamn. Jag satte nytt personligt rekord vid tävling på längden med 172m. Det hade givit ett brons på VM. Sen tog jag Europarekord i minidisc i MTA på 7.6 sekunder och i SCF på 72,10 poäng. Endast 1,4 poäng från världsrekordet. Det var ett mycket bra KM med sol och ny golfbana på Kilafors Herrgård.

............................................................................................................

2005-09-09

Lillis satte längdrekord med 13 meter och landade på 142 meter. Två gånger faktiskt. Jag tog också personligt rekord, då  med fem meter och landade på 174 meter. Vi kastade på Mohed flygfält i bra vind och lyckades efter 30 kast hitta vinklarna Jag hade flera bra kast på 167m, 165m, 164m, 163m. Rekordet är nu satt med en Avenger, gul med svart tryck och 173-174 gram. Även Lillis kastade med en gul Avenger med grönt tryck 173 gram.

............................................................................................................

2005-08-06

SM-guld. Tänk att jag fick min revansch från femte platsen i VM med lite stolpe ut och gick och tog hem hela SM. Det känns riktigt skönt. Jag vann totalt och i min paradgren Discathon. Silver i Fristil (med Andreas Jaderyd) och Golf. Fyra i SCF, femma i DDC (med Fredrik Celinder) och sexa i längd.

Bilden är tagen precis efter prisutdelningen. Niklas Bergehamn (tv) tog bronset. Christian Sandström som kom tvåa var inte med på prisutdelningen.

Jag får tacka alla som stöttat och peppat mig till den här segern, speciellt min sambo, Veronica./Tomas

............................................................................................................

2005-07-28

Svenska mästerskapen närmar sig och då ska det bli medalj även om det nog är svårare att vinna SM än VM i år. Sverige är hetare än någonsin.

Jag siktar på medalj i Discathon, SCF, DDC, Allround  och Fristil. I fristil ska jag spela med EM-bronsmedaljören Andreas Jaderyd. Se bilderna nedan. Det är ifrån Stockholm där vi satte ihop en vasst program. Att sätta ihop fyra minuter tog sex timmar. Men det var kul inspirerande.

............................................................................................................

2005-06-20

Nu är det dags att börja VM. Jag kommer att skriva hur det går i min gästbok så gå dit och titta och kommentera. Länken till VM, klicka här  www.vmguld.nu  På VM-hemsidan så står det uppdelade i flera klasser men alla tävlar även i Open.

............................................................................................................

2005-06-18

Nu verkar det som Christian Sandstöm har ändrat sig och ska fristila med någon annan. Men en och halv vecka kvar till VM startar så får jag leta efter en ny partner.

............................................................................................................

2005-06-12

Min nya fristilspartner för VM blev Christian Sandström. Jag var ner till Stockholm och tränade med honom.  Det ska gå bra tror vi.

............................................................................................................

2005-06-09

Var till Uppsala och fick fristilstips från Rolle Karlsson. Därefter tre timmar DDC. Tyvärr fick jag en bristning i hälsenan som gör att jag måste vila några dagar. VM är inte i fara men jag tappar träning. Mycket tråkigt.

............................................................................................................

2005-06-03

Gävles "nya" golfbana är en klar förbättring. Lite svårare och med ett härligt vattenhål. I onsdags var jag och Veronica där på invigningen av banan och Onsdagsgolfen (kl 18). Nästan en Hole-in-one blev det, men jag kastade 5 cm för lågt. Markus Källström vann på 10 under par och jag slutade 8 under.

............................................................................................................

2005-05-24    

Nu har jag gjort det första konditionstestet. Med samarbete med SUH tas testresultaten fram. Utrustning för att mäta puls, andetag, koldioxidutandning, mjölksyra mm spändes på och det var dags att börja springa.

Startade på 14 km/h och noll graders lutning. Varje minut ökades en halv grad medan hastigheten hela tiden var konstant. Det kändes ganska lugnt i början men efter fem minuter och en puls på 178 och 2,5 graders lutning var det inte lika kul.

Efter 9 minuter och 40 sekunder hade jag blodsmak och var spyfärdig. Med en lutning på fyra och en halv grad låg pulsen på 191 (min vilopuls är 41).

Kort sagt om resultaten kan jag säga att min kondition är mycket hög i jämförelse med en medel-Svensson, men jag är inte alls nöjd. Den ska bli bättre. Syreupptagningen var godkänd med nästa 4 liter per minut (speciellt med tanke på att jag är 172 cm och väger 67 kg). Det som var min styrka i det första testet var att jag kunde fortsätta att springa ganska länge trots att jag hade en hög nivå mjölksyra i benen (RQvärde 1,21). Blodprovet som tog tre minuter efter testet visade ett laktatvärde (nivå av mjölksyra) på 16 mmol/.l

Nya tester ska göras om en månad och då ska det vara mycket bättre. Kanske var det ett sådant här hyfsat resultat som behövdes för att sporra mig ytterligare för att lyckas ta VM-guld. Nu ska jag verkligen lägga i en växel till och öka träningsdosen till 18 pass i veckan.

............................................................................................................

2005-05-23

En klart godkänd insats av Bollnäs. Vi kom på en 11 plats och var rankade 15. Slog både Södertörn och Umeå 1 som rankade före oss. Magnus "Lillis" Hansson gjord en stark insats och var Bollnäs bästa spelare. Han vann 5 singelmatcher, bland annat mot toppseedade Tommy Forsman i Järvas första lag.

............................................................................................................

2005-05-18

Laddningen inför lag-SM är hårt. Laget som åker och ska försvara Bollnäs färger är: Stefan Larsson (kapten), Magnus "lillis" Hansson, Micke Zewgren (som flyg in från Kalmar), Patric Jonsson och jag. Vi siktar på att slå vår ranking och komma topp 20.

............................................................................................................

2005-05-09

Första deltävlingen i Svenska Frisbeesport Touren avgjordes i helgen i Haninge. Min ljumske höll och det blev vinst i discathon. I längden kom en besviken Stefan Larsson trea med 144 meter. Jag lyckades med 157 meter och tog silvret.

............................................................................................................

2005-05-04

Äntligen har det kommit en ny overall att prova. Jag tog hem den i XXXL så att den inte ska vara för liten till någon. Oprasslig och snygg. Gillar vi den så tas den i hem i varje storlek för utprovning och då kan vi ha den färdigtryckt med ny logga innan jul :-) eller snart...

............................................................................................................

2005-05-03

Nu är en ny Discathonbana uppsatt på Långnäs och Kolgår´n. Den första tiden att slå är 7.07 minuter. Det är fyra test.

............................................................................................................

2005-05-02

Nya längdträningar. Stefan Larsson har nu kopplat greppet. Jag studerade honom och gav några tips och nu har han gått förbi. Stefan har ökat rotation- och utgångshastigheten markant och ligger stadigt över 150 meter med personbästa på 156,5. Själv kastar jag runt 140 meter. I helgen är det tävling i Stockholm så då får vi se hur det går.

Löpträningen går framåt. Senast sprang jag 1,9 km på 7,28  minuter.

............................................................................................................

 

2005-04-19

Årets första längdträning. Stefan Larsson kastade.

139 meter. Flash 172g.

............................................................................................................

2005-04-16

Att spring 2 km på 8 minuter kanske inte är det jag är nöjd med men det är en bit på väg. Jag ska ner till 6.30 har jag tänkt eller en km på drygt 3 minuter. Målet är VM-final i discathon, den 30 juni i San Diego, och göra det bästa lopp jag någonsin gjort.

............................................................................................................

2005-04-06

Golfsäsongen drar igång och snart är det dags för veckogolfen. Banan görs om lite.

Discarna som har kommit är:

FLICK, FALSH, WILDCAT, REAPER, zMRV, zX2, zWASP, MAGNET, SOFT CHALLANGER, z och elit BUZZZ,  PUTT´R, z och elit XL, zCYKLON, zTALON 150 gram, zX-PRESS, CRUSH, och tillbaka är  SWRIL.      kul va:-)

Gå in på www.discraft.com för att kolla vidare.

............................................................................................................

2005-03-10

Äntligen har det vänt igen och ljumsken känns bättre. Jag har börja kunna springa lite tuffare utan så stor smärta. 20 minuter med puls på 160. Några nya ljumskövningar och 15x7,5 kg bådar gott. Kondisen får så lov att ta fart. Även förkylningen håller på att ge sig efter fyra veckor av snor.

............................................................................................................

2005-02-07

Stefan Larsson och jag har kommit igång med putträningen. Varje tisdag och torsdag nöter vi puttar. Givetvis tävlar vi och för tillfället leder jag med 2 poäng. Larsson på bilden är från golffinalen på SM-kvalet -03.

............................................................................................................

2005-01-07

Jag joggar på för fullt eller ett par gånger i veckan i alla fall och ljumsken tycker att det är okej. Kör även en del löpträning i vatten och vanlig simning.

Jag blev dopingtestad i somras och det var första gången så det var riktigt kul. Jag var ju givetvis inte dopad. Kanske sporten skulle behöva ett riktigt dopingfall för att få stora rubriker i kvällspressen.

............................................................................................................

2004-12-13

Gästboken har legat nere men är nu på väg upp igen. Beklagar att jag missat det några dagar. Nu när den är uppe så får du gärna lägga ett ord eller två i den.

............................................................................................................

2004-11-29

Rehabträningen går bra, men långsamt. Nu är jag mycket laddad ,men får träna försiktigt. Det är frustrerande. Har kommit igång med styrketräningen  och har börjat cykla några gånger i veckan, men lugnt.

............................................................................................................

2004-11-19

Jag har som en del av er redan vet opererat mig för ca två veckor sedan. Det har varit ett problem som jag dragits med ett tag men nu så ser det ljust ut och det känns att det är på väg åt rätt håll. Jag har redan kommit igång med träningen.

............................................................................................................

2004-11-18

Ja äntligen har jag fått hjälp med att lägga upp en sajt. Det är bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Stilren design tycker jag och hoppas att du som läsare också kommer att gilla den. Här kommer jag skriva om nyheter och jag ska försöka att uppdatera så ofta som jag kan. mvh Tomas Burvall

............................................................................................................

 

 

 

...........................................................................................................................................................................................................................................

Copyright ©® Tomas Burvall  |  frisbeetomas@hotmail.com  |  http://www.tomasburvall.se  |  Webdesign: J.NO Fitness